Hotel tapijt reinigen Rotterdam

Hotel tapijt laten reinigen in Rotterdam

Je hoeft niet verder te zoeken. Schoonmaakbedrijf Schoon heeft uitgebreide ervaring met het reinigen van tapijt in hotels in de omgeving van Rotterdam. Als u eenmaal binnenkomt, let u misschien direct op het tapijt, kijkend of het schoon is, of er vlekken zijn. Als manager of eigenaar van een hotel, verwacht u van een schoonmaakbedrijf dat het tapijt er perfect uitziet. Helaas zijn de machines en schoonmaakmiddelen van sommige schoonmaakbedrijven niet voldoende om het tapijt efficiƫnt schoon te maken. Wij zijn de experts en kunnen alle soorten tapijten reinigen, inclusief kantoortapijten. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)181 649 487.

Vlekken, gemorste drankjes of gewoon vuil tapijt?

De eerste indruk is van cruciaal belang, nietwaar? U hoeft zich geen zorgen te maken over de reiniging van uw tapijt; wij beschikken over voldoende professionele ervaring. De eerste plek waar uw klanten binnenstappen is de inloopmat, en ook deze wordt door ons gereinigd. Zou u ervoor willen zorgen dat de kamers in het hotel opgeruimd zijn? Op die manier kunnen wij de ruimtes des te grondiger reinigen.

Tijd, hoelang duurt het reinigen?

Ligt aan de verontreiniging. Vlekken, ingelopen vuil of misschien koffievlekken of bloedvlekken? Het kan gebeuren dat een gast iets morst op het tapijt. Bloedneus, ergens aan gestoten of nou ja genoeg vlekken in het tapijt die kunnen voorkomen. Duurt het lang hotel tapijt reinigen Rotterdam? Wij nemen de tijd en kunnen niet op voorhand zeggen hoelang het hotel tapijt laten reinigen in Rotterdam duurt. Het kan meerdere dagen in beslag nemen om het tapijt in een hotel goed schoon te maken.

Milieuvriendelijk hotel tapijt reinigen Rotterdam

Uw gasten zien graag een schone kamer. Uiteraard ook een schoon tapijt. Onze reinigingsmiddelen zijn chemie vrij. Dus geen chemische dampen na het reinigen en impregneren. Ons visitekaartje. Daar staan wij om bekend. De gasten kunnen na enkele uren drogen van het tapijt de kamer betreden. Het ruikt fris, geen irritatie van de luchtwegen. En er kunnen reviews op het internet verschijnen van klanten die uw hotel aanbevelen. Hotel tapijt schoonmaken laat u natuurlijk door ervaren schoonmakers uitvoeren. Wist u bijvoorbeeld dat wij graag een proef van bekwaamheid laten zien? Nee? Grijp deze kans aan. Wij maken graag een stuk tapijt schoon. Kost niets, zelfs geen voorrijkosten.

Wat verwachten wij van de hotel eigenaar of manager

Bent u gevestigd in Rotterdam of heeft u een hotel elders in Zuid-Holland? Geef dan aan hoeveel kamers u wilt laten reinigen. Let op: hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we geen garantie geven dat vlekken volledig verwijderd worden. Zijn de kamers leeggemaakt? Als u wilt dat wij dit verzorgen tegen extra kosten, is dat mogelijk. Neem ook eens een kijkje op tapijtreiniger Rotterdam voor meer informatie.

Hier leest u de prijzen en beschikbaarheid

Het lijkt erop dat u op zoek bent naar de prijs voor het reinigen van hotel tapijt, met name in Rotterdam en andere nabijgelegen plaatsen in Zuid-Holland. De gemakkelijkste manier om hier achter te komen is door contact met ons op te nemen. We hebben ook de afmetingen van de kamers nodig die gereinigd moeten worden, bijvoorbeeld kamer 1 is 5 bij 3 meter. Hetzelfde geldt voor kamer 2. Op basis van deze informatie kunnen we een prijsberekening maken voor het reinigen van het tapijt. Heeft u vlekken of specifieke vervuiling die verwijderd moet worden? Laat het ons weten. Het zou ook handig zijn als u wat foto’s van het te reinigen tapijt kunt sturen. Neem ook gerust een kijkje bij onze andere schoonmaakwerkzaamheden op onze website.

cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer