Interieurreiniging Rotterdam

Interieurreiniging Rotterdam

Wilt u het interieur van het kantoor in Rotterdam laten schoonmaken? Dikke laag stof op de bureaus, spinrag tegen het plafond, vensterbanken zijn allang niet meer schoongemaakt? Voor deze en andere situaties zorgt Schoonmaakbedrijf Schoon ervoor dat u weer snel een schoongemaakt interieur heeft. Wij zijn specialisten op het gebied van interieurreiniging. Rotterdam is een uitstekende plek om een schoonmaakploeg te vinden. Zo goed zelfs, dat we ons kunnen voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Laten wij u hier een aantal redenen geven waarom wij uw logische partner zijn voor interieurreiniging in Rotterdam en omstreken. Uiteraard komen wij ook langs bij nabij gelegen plaatsen om schoon te maken. Denk aan Hoogvliet, Barendrecht, Vlaardingen en Schiedam, bijvoorbeeld. Heeft u een andere schoonmaak opdracht in gedachte? Waar denkt u aan. Mogen wij met u mee denken. Veel is mogelijk. Alles uiteraard met goed overleg. Dit is een indicatie van onze schoonmaaktarieven.

Biologische interieur reinigen in Rotterdam

Rotterdam kent een groot aantal interieurreinigers die vaak nog chemische schoonmaakmiddelen gebruiken. Het gevaar hiervan is dat deze middelen te agressief zijn en over de chemische dampen maar te zwijgen. Wij nemen dat risico niet en zetten biologische reinigingsmiddelen in. Deze respecteren de oorspronkelijke kleur van materialen en zijn tevens beter voor de medewerkers en bezoekers, mensen en huisdieren. Een milieuvriendelijke interieurreiniging in Rotterdam heeft daarnaast als gevolg dat allergische reacties drastisch afnemen. Allergische reacties komen vaak voor, heeft u weleens aan kantoor tapijt reinigen gedacht? Wij reinigen d.m.v. de sproei extractie methode, dieptereiniging. Milieuvriendelijk reinigingsmiddel vermengd met water stuwen we het tapijt in, met veel kracht wordt dit opgezogen. Gratis proef! Op verzoek komen wij vrijblijvend langs om een stukje tapijt bij u op kantoor te reinigen.

Afspraken stipt nakomen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U wilt daarna niet lang hoeven wachten tot uw interieur er weer piekfijn uitziet. Daarom handelen wij snel. Met een telefoontje plant u de interieurreiniging op een tijdstip en dag die u het beste uitkomen in Rotterdam. Ons telefoonnummer vind u onderaan deze pagina. U kunt ook ons contactformulier invullen! Kijk ook eens bij onze pagina tapijtreiniging in Rotterdam.

Gratis proef

Bent u nog sceptisch over de effectiviteit van natuurlijke schoonmaakmiddelen? Wij laten u dan graag zien wat er mogelijk is door bijvoorbeeld een bureau of ander gedeelte van uw interieur te reinigen. Zo krijgt u een goed beeld van het te verwachten resultaat. Deze service is helemaal gratis en evenmin rekenen wij voorrijkosten. Meer weten? Bel ons voor meer informatie of het maken van een interieurreiniging Rotterdam afspraak: 0181 649 487.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer