Kantoor tapijt reinigen

Wilt u uw kantoor tapijt laten reinigen?

Het is belangrijk om op kantoor met enige regelmaat het tapijt te laten reinigen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u daar niet dagelijks bij stilstaat. U heeft het druk, runt een bedrijf en heeft daarnaast ook nog een gezinsleven. Uw medewerkers presteren het beste wanneer het schoon en fris is op kantoor. Daar hoort uiteraard ook het kantoor tapijt bij. Je denk er niet zo snel aan maar tapijt kan al snel een bron van bacteriën zijn. Er wordt vuil en zand naar binnen gelopen dat zich hecht aan de vezels van het tapijt en slechts een enkele keer stofzuigen blijkt niet genoeg te zijn om dit te verwijderen. Als je viezigheid geen kans wilt geven dan kunnen wij voor u met enige regelmaat het tapijt op uw kantoor onderhanden nemen. Af te spreken is als voorbeeld eens in de 3 jaar. Bij intensiever loopverkeer stellen wij voor dat eens in het jaar te laten uitvoeren. Wat kost kantoor tapijt reinigen? Dat ligt aan hoe groot de ruimte is, de vervuiling, vlekken, en hoelang ligt het tapijt.

Grondig en milieuvriendelijk kantoor tapijt reinigen

Dankzij onze schoonmaak ervaring in de reiniging van verschillende soorten tapijt op kantoor weten wij altijd verbluffende resultaten af te leveren. Ook voor grotere oppervlakten draaien wij onze hand niet om. Overigens gebruiken wij milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarom zijn wij absoluut de juiste keuze wanneer het aankomt op grondige reiniging van tapijt, inclusief impregneren. Wij komen langs in Barendrecht, Europoort, Heijplaat, Hoogvliet, Rotterdam en Schiedam. Woont u in Zuid Holland en staat uw plaatsnaam hier niet bij, dan komen wij natuurlijk ook bij u langs! Tarieven op aanvraag. Zie ook Tapijtenreiniging, tapijtreinigingsbedrijf met 23 jaar ervaring.

Hoe pakken we het aan!

Bent u eraan toe om op uw kantoor het tapijt te laten reinigen? Proefstukje is mogelijk, kost niets en is vrijblijvend. Onze medewerkers hebben niet alleen kennis van zaken, ze zijn ook flexibel en klantvriendelijk. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarom werken wij ook ’s avonds of in het weekend. Zit u met vragen, wilt u meer weten over onze schoonmaak werkzaamheden of de werkwijze. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Of misschien weet u nu al dat wij de juiste partner voor het schoonmaken van tapijt op kantoor zijn. Hoe dan ook staan wij u graag te woord. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)181 649 487. Wij zijn altijd op zoek naar interessante links van bedrijven, zijn uw bureaustoelen ook aan reiniging toe? Bekijk de pagina over bureaustoelen laten schoonmaken.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer