Milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor

Milieuvriendelijk schoonmaken van kantoor

Milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor
Waar gehakt wordt vallen spaanders en waar gewerkt wordt ontstaat vuil. Mensen lopen in en uit, een beker koffie valt om, het zijn dingen die dagelijks gebeuren. Milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor, natuurlijk wilt u dat uw werknemers een frisse plek hebben om hun taken uit te voeren en wilt u zich kunnen concentreren op het runnen van uw bedrijf zonder u druk te hoeven maken over zaken als schoonmaak.
Daar komen wij in beeld! Schoonmaakbedrijf Spijkenisse, milieuvriendelijk schoonmaken zonder kwaliteit van het schoonmaakwerk te verliezen is naar onze mening goed te combineren.

Vuil en viezigheid, milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor

Geef vuil en viezigheid geen kans. Vertrouw op onze jarenlange expertise wanneer het aankomt op het schoon en fris houden van uw kantoorgebouw, zodat uw werknemers met een prettig
gevoel voor u aan de slag kunnen.
Tapijt kan zo vervuild raken dat vervanging noodzakelijk is. Hoeft niet. Laat door ons uw kantoor tapijt reinigen, vaak in het weekend. Informeer naar de mogelijkheden!

Hoe gaan we milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor

Milieuvriendelijk schoonmaken begint met besparing. Vroeger werd vooral gewerkt met de ‘natte methode’; water met schoonmaakmiddel. Niet alleen werd daardoor vaak veel te veel schoonmaakmiddel gebruikt, het leidden ook tot verspilling van water en juist de verspreiding van vuil. Tegenwoordig werken we zoveel mogelijk ‘droog’; we besparen op water en we zorgen voor de juiste dosering van het schoonmaakmiddel. Zo vegen wij de vloer voordat deze wordt gedweild en maken gebruik van microvezeldoekjes voor zowel interieur als sanitair. Daarnaast kiezen wij voor schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Vraag een offerte aan

Uw wens is ons uitgangspunt en dat alles maakt ons dé partner op het gebied van milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het hoe wij niet alleen grondig, maar ook milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor? Of wilt u liever direct een afspraak met ons maken? Dat kan!
Wij staan u graag te woord via telefoonnummer +31 (0)181–649487. U kunt ook een schoonmaakofferte aanvragen.