Wat kunnen wij voor u schoonmaken?

Schoonmaakbedrijf schoon richt zich voornamelijk op de schoonmaak van kantoren, theaters en openbare ruimtes in gebouwen. Uw wens is daarbij ons uitgaanspunt! Tijdens een persoonlijk gesprek worden de schoonmaak werkzaamheden nauwkeurig vastgelegd in een plan van aanpak. Op basis hiervan bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Goed om te weten, wij kunnen voor u het kantoor tapijt en de kantoorstoelen schoonmaken. Iets gemorst? Ook hier kunnen wij snel de helpende hand bieden. Vaak al binnen enkele uren ter plekke.
Hier volgt een opsomming van de plaatsen waar wij werken: Barendrecht, Bernisse, Europoort, Geervliet, Heijplaat, Hoogvliet, Rotterdam. Hier vind u de tarieven en prijslijst.

Wij verzorgen dagelijkse of structurele schoonmaak werkzaamheden van:

  • Kantoren, interieur reinigen
  • Schoonmaken sanitair, toiletgroepen
  • Trappenhuizen, Vereniging van Eigenaren
  • Theaters
  • Congreszalen
  • Openbare ruimtes
  • Kantoor tapijt reinigen
Heeft u andere objecten die hier niet tussen staan om schoon te maken? Neem gerust contact met ons op. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring en zijn flexibel ingesteld. Wij kunnen ook in het weekend schoonmaken! Het is handig om de prijzen eens te vergelijken met die van andere schoonmaakbedrijven. Zeker als u vind dat de kwaliteit voor hetgeen wat u betaald tegen valt.
Schoonmaak werkzaamheden

Schoonmaak werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen verrichten zijn:

:hover

Natuurlijk is de hier bovenstaande lijst bij lange na niet compleet. Heeft u andere of speciale schoonmaak projecten in gedachten neem dan altijd contact met ons op.

Niet alleen om de kwaliteit en flexibiliteit hoeft u met ons in zee te gaan, maar doordat we onze overheadkosten laag houden en omdat we u graag als klant willen begroeten, zijn onze tarieven uiterst concurrerend.

21 jaar ervaring in schoonmaken

Rien Braun is in 2001 gestart met schoonmaakbedrijf schoon met als missie tevreden klanten door goed en professioneel de schoonmaaktaken uit te voeren met nadruk op de kwaliteit. Bent u niet tevreden over de huidige schoonmaak binnen uw bedrijf? Het kan beter of misschien qua prijzen iets aantrekkelijker? Bel 0181-64 94 87 en Rien Braun staat u graag persoonlijk te woord.