Schoonmaak werkzaamheden

Wat kunnen wij voor u schoonmaken?

Met de schoonmaak werkzaamheden die wij uitvoeren bij bedrijven kunt u denken aan kantoren, theaters, de transport sector en openbare ruimtes in gebouwen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden de werkzaamheden nauwkeurig vastgelegd in een plan van aanpak. Op basis hiervan bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Veel is mogelijk. Traditionele reiniging van het interieur, tapijt op kantoor reinigen- en impregneren, ook de stoelen op kantoor schoonmaken is mogelijk. Heeft u iets gemorst? Wij kunnen snel handelen en binnen enkele uren al ter plekke zijn. Hier volgt een opsomming van de plaatsen waar wij werken: Barendrecht, Pernis, Europoort, Geervliet, Heijplaat, Hoogvliet, Rotterdam. Dit is een indicatie van de tarieven en prijslijst.

Wij verzorgen dagelijkse of structurele schoonmaak werkzaamheden van:

  • Kantoren, interieur reinigen
  • Schoonmaken sanitair, toiletgroepen
  • Trappenhuizen, Vereniging van Eigenaren
  • Theaters
  • Congreszalen
  • Openbare ruimtes
  • Kantoor tapijt reinigen


Heeft u andere objecten die hier niet tussen staan om schoon te maken? Neem gerust contact met ons op. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring en zijn flexibel ingesteld. Wij kunnen ook in het weekend schoonmaken! Het is handig om de prijzen eens te vergelijken met die van andere schoonmaakbedrijven. Zeker als u vind dat de kwaliteit voor hetgeen wat u betaald tegen valt.

Schoonmaak werkzaamheden

Schoonmaak werkzaamheden die wij onder andere voor u kunnen verrichten zijn:


Heeft u weleens gedacht om het terrein van uw bedrijf te laten aanvegen? Ideaal in het najaar met bladeren van bomen. Onkruid groeit metershoog, ook op de parkeerplaatsen, wij komen langs om het onkruidvrij te maken- en te houden. Inmiddels hebben wij niet alleen schoonmaak(st)ers voorhanden, maar er zijn ook handige klusjesmannen beschikbaar. Wij zijn benieuwd of wij u de helpende hand kunnen bieden!

Natuurlijk is de hier bovenstaande lijst bij lange na niet compleet. Heeft u andere of speciale schoonmaak projecten in gedachten neem dan altijd contact met ons op.

Niet alleen om de kwaliteit en flexibiliteit hoeft u met ons in zee te gaan, maar doordat we onze overheadkosten laag houden en omdat we u graag als klant willen begroeten, zijn onze tarieven uiterst concurrerend.

22 jaar ervaring in schoonmaken

Rien Braun is in 2001 gestart met schoonmaakbedrijf schoon met als missie tevreden klanten door goed en professioneel de schoonmaaktaken uit te voeren met nadruk op de kwaliteit. Bent u niet tevreden over de huidige schoonmaak binnen uw bedrijf? Het kan beter of misschien qua prijzen iets aantrekkelijker? Bel 0181-64 94 87 en Rien Braun staat u graag persoonlijk te woord.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer