Schoonmaak werkzaamheden

Wat kunnen wij voor u schoonmaken?

Heeft uw voorkeur voor traditionele schoonmaak of andere wensen op het gebied van schoonmaken? Als u geen tijd heeft om zich telkens met de schoonmaak bezig te houden, wilt u er zeker van zijn dat alles in uw bedrijf goed wordt schoongemaakt zoals afgesproken. Het is geruststellend dat Schoonmaakbedrijf Schoon ook de vaak over het hoofd geziene plekjes niet over het hoofd ziet. Zoals men zegt, schoonmaken is een vak, en daar zijn wij goed in.

Uiteraard behoort traditionele kantoorreiniging tot onze kernactiviteiten: van het afstoffen van bureaus tot het vochtig afnemen van computerschermen en het desinfecteren van telefoons, het vervangen van pedaalemmerzakken, en het schoonmaken van toiletgroepen, enzovoort. Hoeveel tijd wenst u aan de schoonmaak op uw kantoor te besteden? Of het nu gaat om een klein of groot kantoor, wij staan graag tot uw dienst. Heeft u ook nagedacht over het reinigen van kantoortapijt? Wilt u weten wat de tarieven zijn voor het reiniging van kantoorstoelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder vindt u een lijst van de locaties waar wij als schoonmaakbedrijf actief zijn: Barendrecht, Pernis, Europoort, Geervliet, Heijplaat, Hoogvliet, Rotterdam. Bekijk hier een voorbeeld van onze tarieven: prijzen schoonmaakbedrijf.

Wij verzorgen dagelijkse of structurele schoonmaak werkzaamheden van:

  • Kantoren, interieur reinigen
  • Schoonmaken sanitair, toiletgroepen
  • Trappenhuizen, Vereniging van Eigenaren
  • Theaters
  • Congreszalen
  • Openbare ruimtes
  • Kantoor tapijt reinigen


Heeft u andere objecten die hier niet tussen staan om schoon te maken? Neem gerust contact met ons op. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring en zijn flexibel ingesteld. Wij kunnen ook in het weekend schoonmaken! Het is handig om de prijzen eens te vergelijken met die van andere schoonmaakbedrijven. Zeker als u vind dat de kwaliteit voor hetgeen wat u betaald tegen valt.

Schoonmaak werkzaamheden

Welke schoonmaak taken heeft u in gedachten?


Heeft u weleens gedacht om het terrein van uw bedrijf te laten aanvegen? Ideaal in het najaar met bladeren van bomen. Onkruid groeit metershoog, ook op de parkeerplaatsen, wij komen langs om het onkruidvrij te maken- en te houden. Inmiddels hebben wij niet alleen schoonmaak(st)ers voorhanden, maar er zijn ook handige klusjesmannen beschikbaar. Wij zijn benieuwd of wij u de helpende hand kunnen bieden!

Natuurlijk is de hier bovenstaande lijst bij lange na niet compleet. Heeft u andere of speciale schoonmaak projecten in gedachten neem dan altijd contact met ons op.

Niet alleen om de kwaliteit en flexibiliteit hoeft u met ons in zee te gaan, maar doordat we onze overheadkosten laag houden en omdat we u graag als klant willen begroeten, zijn onze tarieven uiterst concurrerend.

Inmiddels 23 jaar ervaring!

Rien Braun is in 2001 gestart met schoonmaakbedrijf schoon met als missie tevreden klanten door goed en professioneel de schoonmaaktaken uit te voeren met nadruk op de kwaliteit. Bent u niet tevreden over de huidige schoonmaak binnen uw bedrijf? Het kan beter of misschien qua prijzen iets aantrekkelijker? Bel 0181-64 94 87 en Rien Braun staat u graag persoonlijk te woord.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer