Schoonmaakbedrijf Bernisse

Schoonmaakbedrijf Bernisse

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe het kan dat zelfs een gesloten ruimte na verloop van tijd vol met stof ligt? Wat de oorzaak hiervan ook is, één ding is duidelijk: alles in het interieur moet schoon worden gehouden. Dat geldt natuurlijk helemaal voor kantoren waar mensen in en uit lopen. U kunt direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)181 649 487.

En dan hebben we het alleen nog maar over stof op de bureaus. Maar in werkelijkheid zijn er veel meer zaken die een interieur vies kunnen maken: een drankje dat over het kantoor tapijt wordt gemorst, lekkende vuilniszakken, spetters van bakvet, een hond die zijn behoefte doet of een baby die overgeeft, ga zo maar door. Er zijn een waakzame blik, zeeën van tijd en een hele verzameling schoonmaakmiddelen voor nodig om een bedrijfspand schoon te houden. Geen wonder dat steeds meer mensen dit werk uitbesteden aan schoonmaakbedrijf Bernisse. 22 jaar ervaring. Voor een grondige reiniging van tapijt, tegelvloeren, keukens, kantoren, ramen, terrassen en meubelstoffen kunt u terecht bij Schoonmaakbedrijf Schoon Bernisse. Lees hier meer over onze schoonmaak werkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf regio Bernisse, milieuvriendelijk

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf in Bernisse en danken onze klanten dan ook voor hun trouw. Dankzij mond-tot-mondreclame is ons klantenbestand gegroeid, maar wij hebben nog enkele gaatjes om u ook van dienst te kunnen zijn. Maar waarom zou u voor ons moeten kiezen? Behalve de persoonlijke aanpak, zijn onze opdrachtgevers te spreken over de manier waarop wij milieuvriendelijk schoonmaken op kantoor. Het is makkelijk om goedkope schoonmaakmiddelen te gebruiken, die agressief en chemisch zijn, maar zo helpen we het milieu natuurlijk niet. Wij zijn ons bewust van de impact die een grondige reiniging kan hebben. Wij zien daarnaast in dat het anders kan en hebben besloten het voortouw te nemen. Waar mogelijk zetten wij daarom natuurlijke en dus biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen in. Niet alleen prettig voor uw omgeving, maar ook veilig voor uzelf, voor kleine kinderen en huisdieren.

Vanaf 2001 actief op schoonmaakgebied

U wilt u geen zorgen hoeven te maken over de hygiëne en frisheid van het interieur op kantoor. In plaats van zelf de stoffer, de dweil en de reinigingsmiddelen ter hand te hoeven nemen, heeft u liever dat iemand anders dit voor u doet. Wij kunnen goed begrijpen dat u liever tijd overhoudt voor de echt belangrijke dingen, zoals uw familie, of de zaken waar uw bedrijf écht goed in is. Laat daarom de eenmalige of periodieke reiniging op kantoor aan de professionals van schoonmaakbedrijf Bernisse over. Schoonmaakbedrijf Schoon is gevestigd in Bernisse (Zuidland) en staat in mum van tijd voor uw deur. Dus waar wacht u nog op? Neem via tel. 0181–649487 contact met ons op om een afspraak te plannen. Wij komen met onze volledige uitrusting bij u langs om korte metten met stof en vuil te maken. Tot ziens in Bernisse!
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer