Schoonmaakbedrijf Brielle

Schoonmaakbedrijf met 22 jaar ervaring

Bent u als bedrijf nog op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Brielle met vele jaren interieur reiniging ervaring? Wij zijn telefonisch bereikbaar 0181-64 94 87.

Dan kunt u het beste kiezen voor schoonmaakbedrijf Schoon. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er weer keurig van binnen- en buiten uitziet en u bepaalt helemaal zelf hoe vaak en hoe lang wij langs komen. Voor het ene bedrijf is dit vijf keer 2 uur per week, voor het andere bedrijf is dit maar een paar uurtjes. Wij passen ons aan de wensen van de klant aan. Wij zijn niet alleen actief in Brielle, maar zijn ook een schoonmaakbedrijf voor Oud Beijerland. Ook daar kunt u dus bij ons terecht. Heeft u andere wensen, bijvoorbeeld het kantoor tapijt reinigen of de kantoorstoelen laten schoonmaken? Contacteer ons!
Gemakkelijk, wij verzorgen de sanitaire benodigdheden zoals toiletpapier, handdoekjes, zeep en andere hygiƫne artikelen. Wij kunnen ook professioneel de luchtverfrissing verzorgen. Wij hebben contracten afgesloten met experts op dit gebied die daar garant voor staan.

Schoonmaakbedrijf Brielle kiezen

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor schoonmaakbedrijf Schoon. Allereerst hebben we al vele jaren professionele ervaring en dat is uiteraard ook terug te zien in het schoonmaakwerk dat we verrichten. U kunt werken in een schoon en netjes pand dat door ons verzorgd is. Dankzij onze vakmensen is uw pand brandschoon. Daarnaast doen wij ook de lastige klusjes. Denk daarbij aan reiniging van tapijt. Hier kunnen vervelende vlekken in komen die er niet zomaar weer uitgaan, maar wij van schoonmaakbedrijf Brielle zorgen ervoor dat ook tapijt of zelfs kantoor meubels er weer netjes uit zullen zien. Wij zijn ook in te huren als schoonmaakbedrijf Pernis.

Vraag een offerte aan

Voor er ook maar iets gedaan wordt, stellen we u graag op de hoogte van onze tarieven. Wij hanteren lage prijzen, maar we begrijpen dat u als klant eerst wilt weten waar u aan toe bent voor de schoonmaak werkzaamheden verricht worden. Door middel van een offerte weet u precies wat de kosten zullen worden. U kunt natuurlijk altijd contact met schoonmaakbedrijf Brielle opnemen, dan maken we een afspraak om te bekijken wat er gereinigd moet worden. Schoonmaken op kantoor bijvoorbeeld dan zien we graag hoeveel bureaus, ladenblokken, telefoons, computers en aanverwanten er schoongemaakt moet worden. Interessant: wij kunnen ook kantoor tapijt schoonmaken! De stoelen op kantoor in Brielle eveneens. Proefstukje reinigen is vrijblijvend. Bekijk ook eens deze pagina van Tapijtenreiniging.

cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer