Schoonmaakbedrijf Geervliet

Schoonmaakbedrijf Schoon biedt zich aan in Geervliet

Voor het schoonmaken van uw kantoor zoekt u een zorgvuldig en professioneel werkend schoonmaakbedrijf met vele jaren ervaring in Geervliet. Wij leveren maatwerk. Of het nu sanitair onderhoud betreft of het reinigen van vloeren, een schoonmaakklus moet ten alle tijden op adequate wijze worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar zo’n schoonmaakbedrijf, dan is Schoonmaakbedrijf Schoon de juiste partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Bel ons voor meer informatie +31 (0)181 64 94 87

Ruime ervaring

Na een ervaring van 22 jaar schoonmaakwerk kun je wel stellen dat schoonmaakbedrijf Geervliet professioneel komt reinigen. Dagelijkse reiniging of incidenteel schoonmaken, wij hebben de deskundigheid in huis om alles op rolletjes te laten verlopen. Met ons bedrijf kunt u er van op aan dat alles perfect wordt gereinigd. Schoonmaakbedrijf Schoon heeft als belangrijkste functie, het reinigen van gebouwen en kantoorpanden. Daar zijn wij in gespecialiseerd.

Dagelijkse schoonmaak van;

  • Openbare ruimtes en trappenhuizen
  • Congreszalen en kantoren
  • Theaters, en interieurs van winkels


Reinigingswerkzaamheden die voor de klant kunnen worden verricht zijn;

Onze geschiedenis, schoonmaakbedrijf Schoon

In 2001 heeft de eigenaar Rien Braun schoonmaakbedrijf schoon opgericht. Het doel is al vanaf 2001 dat er kwaliteit moet worden geleverd om tevreden klanten te krijgen en te houden. De medewerkers dragen dit motto uit en geven het schoonmaakbedrijf de juiste uitstraling. Elke dag wordt er nog gewerkt aan kwaliteitsverbetering en moeten de opdrachtgevers met de hoogste eisen tevreden worden gesteld. Zij hebben recht op professioneel schoonmaakwerk en willen er van op aan kunnen dat het reinigingswerk door vakmensen gebeurt.

Schoonmaakbedrijf Geervliet, brede klantenkring

Schoonmaakbedrijf schoon heeft een brede klantenkring in de omgeving van Spijkenisse en omstreken die de schoonmaakwerkzaamheden ook echt waarderen. Van transportbedrijven, kantoorpanden, scholen tot theaters. Ze maken gebruik van onze schoonmaakdiensten. Duur zeker een ervaren schoonmaakbedrijf in Geervliet inhuren? Nee, integendeel het ligt er ook aan waar u ons voor wilt inhuren. Er zijn schoonmaakbedrijven met weinig ervaring. De kwaliteit van het uitgevoerde schoonmaakwerk kan dan minder zijn als u voor ogen heeft. Dit is een indicatie van de door ons gevraagde schoonmaaktarieven.

Schoonmaakbedrijf Geervliet, reiniging van kantoor tapijt- en meubels

Een van de gespecialiseerde werkzaamheden is het reinigen van tapijt- en stoffen meubels. Waarom nieuwe meubels kopen als door de schoonmaakmethodes die gehanteerd worden de meubels er weer als nieuw zullen uitzien. Milieuvriendelijke middelen en geavanceerde machines zorgen er voor dat alle vlekken worden verwijdert. Los tapijt en vloerkleden kunnen in het bedrijf zelf gereinigd worden maar wanneer er in het weekend of in de avond een tapijtreiniging moet worden gedaan dan staat schoonmaakbedrijf Geervliet daar klaar voor. Zie ook Schoonmaakbedrijf Schoon reviews. Vergeet ook niet dat uw kantoorstoelen op den duur aan professionele reiniging toe zijn. Nodig ons eens uit om bij wijze van proef een van de stoelen op kantoor schoon te laten maken.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer