Schoonmaakbedrijf Geervliet

Schoonmaakbedrijf Schoon biedt zich aan in Geervliet

Bent u op zoek naar een zorgvuldig en professioneel schoonmaakbedrijf met uitgebreide ervaring in Geervliet voor het reinigen van uw kantoor? Bij Schoonmaakbedrijf Schoon leveren wij maatwerk, of het nu gaat om sanitair onderhoud of vloerreiniging. Wij geloven dat elke schoonmaakklus op een adequate manier moet worden uitgevoerd. Als u een betrouwbare partner zoekt voor al uw schoonmaakbehoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie via +31 (0)181 64 94 87.

Ruime ervaring

Met 23 jaar aan ervaring in schoonmaakwerk, staat schoonmaakbedrijf Geervliet bekend om zijn professionele reinigingsdiensten. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of incidentele reiniging, wij beschikken over de expertise om alles soepel te laten verlopen. Met ons bedrijf kunt u erop vertrouwen dat alles grondig wordt gereinigd. Onze belangrijkste taak bij Schoonmaakbedrijf Schoon is het reinigen van gebouwen en kantoorpanden, waarin wij gespecialiseerd zijn:

Dagelijkse schoonmaak van;

  • Openbare ruimtes- en trappenhuizen
  • Congreszalen- en kantoren
  • Theaters, en interieurs van winkels

 

Reinigingswerkzaamheden die voor de klant kunnen worden verricht zijn;

Onze geschiedenis, schoonmaakbedrijf Schoon

In 2001 heeft Rien Braun het schoonmaakbedrijf Schoon opgericht met als doel kwaliteit te leveren en klanttevredenheid te waarborgen. Sinds de oprichting dragen de medewerkers dit motto uit, waardoor het schoonmaakbedrijf de juiste uitstraling heeft gekregen. Dagelijks wordt er gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit om aan de hoge eisen van de opdrachtgevers te voldoen. Zij verdienen professioneel schoonmaakwerk en vertrouwen erop dat dit wordt uitgevoerd door vakbekwame professionals.

Schoonmaakbedrijf Geervliet, brede klantenkring

Schoonmaakbedrijf Schoon heeft een diverse klantenkring in en rondom Spijkenisse die onze schoonmaakdiensten oprecht waardeert. Van transportbedrijven en kantoorpanden tot scholen en theaters, zij vertrouwen op onze expertise. Is het duur om een ervaren schoonmaakbedrijf in Geervliet in te huren? Nee, integendeel, het hangt ook af van de specifieke behoeften waarvoor u ons wilt inschakelen. Er zijn schoonmaakbedrijven met beperkte ervaring, waarbij de kwaliteit van het geleverde werk mogelijk niet aan uw verwachtingen voldoet. Hier vindt u een indicatie van onze schoonmaaktarieven.

Zijn uw tapijt of kantoormeubilair in Geervliet aan reiniging toe?

Een van de gespecialiseerde werkzaamheden is het reinigen van tapijt- en stoffen meubels. Waarom nieuwe meubels kopen als door de schoonmaakmethodes die gehanteerd worden de meubels er weer als nieuw zullen uitzien. Milieuvriendelijke middelen en geavanceerde machines zorgen er voor dat alle vlekken worden verwijdert. Los tapijt en vloerkleden kunnen in het bedrijf zelf gereinigd worden maar wanneer er in het weekend of in de avond een tapijtreiniging moet worden gedaan dan staat schoonmaakbedrijf Geervliet daar klaar voor. Zie ook Schoonmaakbedrijf Schoon reviews.
Vergeet ook niet dat uw kantoorstoelen op den duur aan professionele reiniging toe zijn. Nodig ons eens uit om bij wijze van proef een van de stoelen op kantoor schoon te laten maken.

cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer