web stats

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Van alle wijken in Rotterdam is Heijplaat één van de prettigste om in te wonen. Ook bedrijven vestigen zich graag hier. Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Want wanneer u geen tijd of zin heeft om uw woning of bedrijfspand schoon te maken, kunt u zich geen betere partner wensen dan schoonmaakbedrijf Heijplaat. Wij helpen u graag. Lees verder om te ontdekken waarom.

Over ons Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Of u nu meer tijd met uw familie wenst door te brengen of een miljoenenbedrijf draaiende wilt houden, een schone en opgeruimde omgeving is een voorwaarde. Het vervelende is alleen dat schoonmaken zoveel tijd kost. Tijd die u op veel betere manier kunt invullen, bijvoorbeeld door u op uw gezin of op de kernactiviteiten van uw bedrijf te focussen.

Over ons Offerte aanvragen

    Schoonmaakbedrijf Schoon werkt voor allerlei opdrachtgevers in Heijplaat en omliggende wijken in Rotterdam: IT-bedrijven, accountants, scholen en fabrieken. In welke categorie u ook valt, wij horen graag van u.

    Voor de volgende werkzaamheden kunt u onze hulp inhuren:

  • Ramen lappen
  • Vloeren dweilen
  • Vloeren stofzuigen
  • Meubelen afstoffen
  • Keukens schoonmaken
  • Tapijt en meubelstof reinigen

Schoonmaakbedrijf in Heijplaat

Heeft u eventueel andere schoonmaakklussen waarvoor u hulp in wilt roepen? Wij staan open voor uw voorstel en vertellen u graag wat er mogelijk is. Als onze aanpak u aanspreekt, is een logische volgende stap het aanvragen van een schoonmaakofferte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Benieuwd wat het kost om één of meerdere medewerkers van ons schoonmaakbedrijf Heijplaat naar u toe te laten komen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen. Indien nodig komen wij langs om deze met eigen ogen te aanschouwen. Na een inventarisatie van uw schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij een scherpe offerte opstellen, uiteraard geheel vrijblijvend. Meer weten of meteen een afspraak maken? Bel ons op tel. 0181–649487.

Over ons Offerte aanvragen