Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Van alle wijken in Rotterdam is Heijplaat één van de prettigste om in te wonen. Ook bedrijven vestigen zich graag hier. Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Want wanneer u geen tijd of zin heeft om uw bedrijfspand schoon te maken, kunt u zich geen betere partner wensen dan schoonmaakbedrijf Heijplaat. Wij helpen u graag. Lees verder om te ontdekken waarom. Met meer dan 20 jaar schoonmaak ervaring kunnen wij al uw schoonmaak werkzaamheden uitvoeren. Dus ook het tapijt op kantoor reinigen of de kantoorstoelen die vaak nooit worden schoongemaakt! Het is van te voren moeilijk in te schatten hoe schoon het tapijt of de stoelen op kantoor kunnen worden na reiniging. Proefstukje is geheel vrijblijvend. Zie tapijt en meubelstof reinigen op kantoor.

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Of u nu meer tijd met uw familie wenst door te brengen of een miljoenenbedrijf draaiende wilt houden, een schone en opgeruimde omgeving is een voorwaarde. Het vervelende is alleen dat schoonmaken zoveel tijd kost. Tijd die u op veel betere manier kunt invullen, bijvoorbeeld door u op uw gezin of op de kernactiviteiten van uw bedrijf te focussen. Eerlijke facturatie, wij factureren de gewerkte uren. Wist u dat wij ook inzetbaar zijn in het weekend? Ideaal voor de transportsector waar er ook in het weekeinde gewerkt wordt. Dus een schoon bureau, schoongemaakt kantoor!

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Heeft u eventueel andere schoonmaakklussen waarvoor u hulp in wilt roepen? Wij staan open voor uw voorstel en vertellen u graag wat er mogelijk is. Als onze aanpak u aanspreekt, is een logische volgende stap het aanvragen van een schoonmaakofferte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Benieuwd wat het kost om één of meerdere medewerkers van ons schoonmaakbedrijf Heijplaat naar u toe te laten komen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen. Indien nodig komen wij langs om deze met eigen ogen te aanschouwen. Na een inventarisatie van uw schoonmaak werkzaamheden kunnen wij een scherpe offerte opstellen, uiteraard geheel vrijblijvend. Meer weten of meteen een afspraak maken? Bel ons op tel. +31(0)181 649 487.