Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Van alle wijken in Rotterdam is Heijplaat één van de prettigste om in te wonen. Ook bedrijven vestigen zich hier graag. Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn. Want wanneer u geen tijd of zin heeft om uw bedrijfspand schoon te maken, kunt u zich geen betere partner wensen dan schoonmaakbedrijf Heijplaat. Wij helpen u graag. Lees verder om te ontdekken waarom. Met meer dan 22 jaar schoonmaak ervaring kunnen wij al uw schoonmaak werkzaamheden uitvoeren. Dus ook het tapijt op kantoor reinigen of de kantoorstoelen die vaak nooit worden schoongemaakt! Het is van te voren moeilijk in te schatten hoe schoon het tapijt of de stoelen op kantoor kunnen worden na reiniging. Proefstukje is geheel vrijblijvend. Zie tapijt en meubelstof reinigen op kantoor. Ook voor schoonmaken van kantoren in Pernis, kunt u een beroep op ons doen.

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Of u nu meer tijd met uw familie wenst door te brengen of een miljoenenbedrijf draaiende wilt houden, een schone en opgeruimde omgeving is een voorwaarde. Het vervelende is alleen dat schoonmaken zoveel tijd kost. Tijd die u op veel betere manier kunt invullen, bijvoorbeeld door u op uw gezin of op de kernactiviteiten van uw bedrijf te focussen. Eerlijke facturatie, wij factureren de gewerkte uren. Wist u dat wij ook inzetbaar zijn in het weekend? Ideaal voor de transportsector waar er ook in het weekeinde gewerkt wordt. Dus een schoon bureau, schoongemaakt kantoor! Service, andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Vaatwasser in- en uitruimen. Door dagelijks aanwezig te zijn voor ons geen moeite. Fijn en goed begin van de dag als de kopjes, schoteltjes, bordjes, bestek, kortgezegd u heeft er geen omkijken naar. Alles is weer schoon voor de nieuwe dag op het kantoor.

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Heeft u eventueel andere schoonmaakklussen waarvoor u hulp in wilt roepen? Wij staan open voor uw voorstel en vertellen u graag wat er mogelijk is. Als onze aanpak u aanspreekt, is een logische volgende stap het aanvragen van een schoonmaakofferte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Benieuwd wat het kost om één of meerdere medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in de Heijplaat naar u toe te laten komen? Hier alvast wat tarieven om schoon te laten maken in Rotterdam/Heijplaat. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. Wij bespreken graag uw wensen. Indien nodig komen wij langs om deze met eigen ogen te aanschouwen. Na een inventarisatie van uw schoonmaak werkzaamheden kunnen wij een scherpe offerte opstellen, uiteraard geheel vrijblijvend. Meer weten of meteen een afspraak maken? Bel ons op tel. +31(0)181 649 487.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer