Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Heijplaat, gelegen in Rotterdam, behoort tot de meest aangename wijken om in te wonen en bedrijven vestigen zich hier ook graag. Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij staan klaar om u van dienst te zijn. Als u geen tijd of zin heeft om uw bedrijfspand schoon te maken, dan is schoonmaakbedrijf Heijplaat de perfecte partner voor u. Wij helpen u graag verder. Lees verder om te ontdekken waarom wij de ideale keuze zijn.

Met meer dan 23 jaar ervaring in schoonmaak kunnen wij al uw schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, inclusief het reinigen van tapijten en het schoonmaken van kantoorstoelen die vaak worden verwaarloosd. Bekijk tapijt reinigen en meubelstof laten reinigen reinigen. Het is lastig om vooraf in te schatten hoe schoon het tapijt of de stoelen op kantoor kunnen worden na reiniging, daarom bieden wij een vrijblijvend proefstukje aan. Voor het reinigen van tapijten en meubelstof op kantoor kunt u bij ons terecht. Ook voor het schoonmaken van kantoren in Pernis kunt u op ons rekenen.

Schoonmaakbedrijf Heijplaat

Of u nu meer tijd wilt doorbrengen met uw familie of een miljoenenbedrijf draaiende wilt houden, een schone en opgeruimde omgeving is essentieel. Echter, het nadeel is dat schoonmaken veel tijd in beslag neemt – tijd die u veel beter kunt besteden aan uw gezin of de kernactiviteiten van uw bedrijf. Bij ons kunt u rekenen op eerlijke facturatie, waarbij wij alleen de gewerkte uren in rekening brengen. Wist u dat onze diensten ook beschikbaar zijn in het weekend? Dit is ideaal voor sectoren zoals transport, waar ook in het weekend gewerkt wordt. Dus, een schoon bureau en kantoor gegarandeerd! Onze service gaat verder; we staan open voor andere wensen. Denk hierbij aan het in- en uitruimen van de vaatwasser. Voor ons is dit dagelijkse routine; het zorgt voor een prettige en frisse start van de dag wanneer alle kopjes, schoteltjes, bordjes en bestek weer keurig schoon zijn voor gebruik op kantoor. U heeft er geen omkijken naar. Alles is klaar voor een nieuwe dag op kantoor.

In de Heijplaat zijn wij als schoonmaakbedrijf flexibel inzetbaar

Bent u wellicht op zoek naar andere schoonmaakdiensten waarvoor u assistentie wilt inschakelen? Wij zijn flexibel en staan open voor uw suggesties. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Als onze aanpak u aanspreekt, is het volgende logische stap om een schoonmaakofferte aan te vragen via deze link. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten. Wilt u weten wat het kost om een of meerdere medewerkers van ons schoonmaakbedrijf naar uw locatie in Heijplaat, Rotterdam te laten komen? Hier vindt u alvast een overzicht van onze tarieven. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. We luisteren graag naar uw wensen en indien nodig komen we persoonlijk langs om de situatie te bekijken. Op basis van deze inventarisatie kunnen wij een scherpe en vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bel ons dan op tel. +31(0)181 649 487. We helpen u graag verder!
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer