Schoonmaakbedrijf Hoogvliet

Op zoek naar schoonmaakbedrijf Hoogvliet?
U bent druk met het runnen van uw bedrijf of organisatie. Geen wonder dat u niet altijd tijd heeft voor randzaken als de schoonmaak. Omdat een schone en hygiënische werkplek toch belangrijk is, doet u er goed aan om het reinigen uit te besteden. Net als vele andere ondernemers en bedrijven kunt u zich op die manier maximaal concentreren op uw bedrijfsactiviteiten. Zoek niet langer naar een schoonmaakbedrijf Hoogvliet. Dat is één van de Rotterdamse wijken waarin wij actief zijn. Wij kennen de straten als onze broekzak en staan dan ook in mum van tijd voor uw deur. Stipt op tijd en uitgerust met alle schoonmaak artikelen die we maar nodig kunnen hebben.

Onze schoonmaakwerkzaamheden, schoonmaakbedrijf Hoogvliet

Wij zijn er om u te ontzien. Daarom komen wij langs op de dagen en tijdstippen die u het beste uitkomen. Zodat wij u niet in de weg zitten en u steeds maar weer in een schone en opgeruimde omgeving aan het werk kan. Ook wanneer u veel klanten, bezoekers of leerlingen verwelkomt is een grondig gereinigde gebruiksruimte een basisvoorwaarde. U kunt ons voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden inzetten:

  • Stofzuigen
  • Vloeren dweilen
  • Afstoffen van meubels
  • Wassen van ramen en vitrines
  • In- en uitruimen van de vaatwasser
  • Reinigen van bureaus, toetsenborden en monitoren
  • Tapijt en meubelstof reinigen

Uiteraard zijn er nog veel meer schoonmaakwerkzaamheden waarvoor u Schoonmaakbedrijf Hoogvliet kunt inhuren. Neem daarom gerust contact met Schoon op, om uw wensen te bespreken. Indien nodig komen wij vrijblijvend langs om uw vereisten te inventariseren en een strakke offerte op te maken.

Actief in Hoogvliet en de rest van Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Hoogvliet, zijn wij uw logische partner. Wij zijn dagelijks in heel Rotterdam actief en komen met plezier bij uw kantoor of in uw woning langs. Onze schoonmakers werken met tomeloos enthousiasme en zijn niet tevreden voordat u het bent. Dus waar wacht u nog op? Neem meteen contact op voor meer informatie. U bereikt ons op tel. 0181–649487.