Schoonmaakbedrijf inhuren

Zou je dat nu wel doen, een schoonmaakbedrijf inhuren om je kantoor te laten schoonmaken?

Overweegt u om een schoonmaakbedrijf in te schakelen? Laten we eerlijk zijn, het inhuren van professionele schoonmaakdiensten kan een investering zijn. Maar het brengt ook gemak met zich mee. Bij Schoonmaakbedrijf Schoon regelen we alles voor u. U geeft vooraf aan wat u schoongemaakt wilt hebben, inclusief de belangrijke taak van het dagelijks reinigen van de toiletten, die bekend staan als een broedplaats voor bacteriën.

Geld speelt natuurlijk een rol bij deze beslissing. Als u denkt aan wekelijkse schoonmaak, realiseer u dan dat voor grote kantoren dit misschien niet voldoende is. Voor een effectieve hygiëne zou u minstens drie keer per week een schoonmaakbeurt moeten overwegen.

Neem contact op met ons team via 0181-64 94 87 en laat ons u helpen bij het vinden van de beste schoonmaakoplossingen voor uw behoeften.

Wat maakt een schoonmaakbedrijf allemaal schoon?

Allereerst worden de bureaus, monitoren, telefoons en het ladenblok schoongemaakt, meestal bevindt zich het ladenblok onder de bureaus. We adviseren om wekelijks of maandelijks stof af te nemen van de vensterbank, cv, lichtarmaturen en plinten. Regelmatig stofzuigen, bij voorkeur meerdere keren per week, wordt ook aanbevolen. Uiteraard omvatten de schoonmaakwerkzaamheden ook de toiletten. Dit omvat het reinigen en ontsmetten van de toiletbril, toiletpot zelf, de wc-borstel en houder, evenals de wanden (meestal betegeld) en de vloer, zodat ze vrij zijn van bacteriën. Een schoonmaakbedrijf kan ook zorgen voor het aanvullen van toiletpapier, papieren handdoekjes, zeep en andere benodigdheden, inclusief geurverfrissing. Dit is slechts een voorbeeld; er zijn tal van mogelijkheden wanneer u een schoonmaakbedrijf inhuurt. Het is ook mogelijk om tapijtreiniging in Spijkenisse te regelen. Vraag naar prijzen en beschikbaarheid.

Wat kost een schoonmaakbedrijf inhuren per uur?

Afhankelijk van uw voorkeur voor dagelijkse of wekelijkse schoonmaak op kantoor, kunnen de kosten variëren. Het is belangrijk op te merken dat een wekelijkse schoonmaakservice duurder kan uitvallen dan dagelijkse schoonmaak van een uur of twee per dag. De prijzen kunnen variëren, maar gemiddeld liggen ze rond de € 25,00 per uur, exclusief 21% btw. Toiletbenodigdheden worden apart in rekening gebracht.

Speciale schoonmaaktaken zoals het reinigen van tapijten of kantoorstoelen kunnen ook tegen minimale kosten worden uitgevoerd als het schoonmaakbedrijf hiervoor ervaren personeel heeft. Bij het afsluiten van een jaarcontract tussen u en het schoonmaakbedrijf kunnen deze diensten zelfs kosteloos zijn. Voor meer informatie over prijzen en tarieven kunt u terecht op onze prijzen en tarieven pagina.

Keurmerk, geeft dat waarde aan een schoonmaakbedrijf?

Af en toe stellen mensen zichzelf de vraag of het zinvol is voor een schoonmaakbedrijf om een keurmerk aan te vragen. Naar onze overtuiging is dit niet het geval. Het aanvragen van zo’n keurmerk brengt jaarlijks aanzienlijke kosten met zich mee voor het schoonmaakbedrijf. Ons bedrijf staat echter garant voor kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk dat op een professionele en betrouwbare wijze wordt uitgevoerd. Onze schoonmakers zijn zorgvuldig gescreend, goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vak. Bovendien houden zij dagelijks een logboek bij, wat hen in staat stelt om op de hoogte te blijven van eventuele bijzonderheden en om indien nodig extra aandacht te besteden aan specifieke zaken, zoals bijvoorbeeld een vaatwasser die niet heeft gedraaid. Heeft u opmerkingen over deze boodschap of bent u geïnteresseerd in het inschakelen van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0181-649487. U kunt ook onze berichten volgen op Facebook via Facebook schoonmaakbedrijf schoon. Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen!

cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer