Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Maassluis?

Schoonmaakbedrijf Schoon verzorgt in Maassluis en omstreken de volledige reiniging van winkels, kantoren, scholen, overheidsgebouwen en fabriekspanden. Dat kan eenmalig zijn, maar ook periodiek op basis van een onderhoudscontract. Op deze pagina leggen wij u uit hoe schoonmaakbedrijf Maassluis te werk gaat.

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Maassluis is een ondernemende stad met heel wat bedrijven. Om die bedrijven draaiende te houden, is het belangrijk dat directies uitbesteden wat niet hun core business is. Het reinigen en schoonhouden van hun werkplek is één van die klussen. En omdat wij daar juist gespecialiseerd in zijn, slaat u daarmee twee vliegen in één klap. Om het milieu te ontzien, maakt Schoonmaakbedrijf Schoon waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Die voorkomen klachten aan huid en luchtwegen, wat het comfort van uw werknemers, bezoekers, klanten of leerlingen bevordert.

Diverse schoonmaakwerkzaamheden

Als all-round schoonmaakbedrijf Maassluis kunt u ons voor allerlei klussen inzetten, van een eenmalige grote schoonmaak tot regelmatige reiniging.

Enkele van de spreekwoordelijke varkentjes die wij wassen zijn de volgende:

  • Interieurreiniging
  • Ramen zemen
  • Toiletten schoonmaken
  • Kantoorstoelen reinigen
  • Kantoor tapijt reinigen

Schoonmaakbedrijf Maassluis, reiniging wanneer u wilt

Het schoonmaken van bijvoorbeeld een werkplek in Maassluis gebeurt bij voorkeur na of vóór werktijd. Zo lopen wij u niet voor de voeten. Onze betrouwbare en loyale medewerkers verzorgen al jarenlang de reiniging van diverse panden in Maassluis na kantooruren, zodat de gebruikers de volgende dag in een schone en opgeruimde omgeving aan het werk kunnen. In samenspraak met u zoeken wij de beste dag en het beste tijdstip uit. Tijdens ons eerste bezoek is het uiteraard goed als u aanwezig bent om uw wensen aan te geven en ons wegwijs in uw pand te maken. .

Maak nu een afspraak met Schoonmaakbedrijf Maassluis

Als stiptheid, regelmaat, kwaliteit en milieuvriendelijkheid belangrijke waarden voor u zijn, bent u een goede match met Schoonmaakbedrijf Schoon. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Maassluis, dan hebt u nu beet. Neem contact met ons op of bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken: tel. 0181 649 487