Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Bel Schoonmaakbedrijf Schoon op 0181-64 94 87. 22 jaar ervaring!

Een schoon pand betekent een prettige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Maar dat is niet de enige reden om te poetsen, stofzuigen en te dweilen: ook om een keurige indruk op uw klanten te maken is een goed onderhouden en gereinigd gebouw een basisvoorwaarde. Veel bedrijven kiezen ervoor om zich op hun eigen core business te focussen en besteden dit schoonmaakwerk uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Rotterdam en omstreken is het werkgebied van het passend genaamde Schoonmaakbedrijf Schoon. Schoonmaakbedrijf Rotterdam staat bekend om de goed uitgevoerde schoonmaak werkzaamheden en kan dit tegen een goede prijs en kwaliteit aanbieden. Schoonmaakbedrijf Rotterdam, prijs en schoonmaak kwaliteit is uitstekend. Bel nu met 0181-64 94 87 Wij zijn vele organisaties van dienst met periodiek en incidenteel schoonmaakwerk. Op deze site laten wij u kennis met ons maken.

Veelzijdig Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Rotterdam is een bedrijvige gemeente met een relatief grote economische impact. Hoe minder tijd bedrijven als het uw aan randzaken hoeven te besteden, des te meer zakelijk succes u zult kennen. De schoonmaak, interieur reiniging en onderhoud van uw bedrijfspand bijvoorbeeld. Waarom zou u hier verschillende partijen voor inhuren als Schoonmaakbedrijf Schoon al deze zorgen bij u weg kan nemen?

Hieronder een greep uit de werkzaamheden die wij met plezier op locatie uitvoeren:

  • Interieurreiniging
  • Vloeren dweilen
  • Toiletten reinigen
  • Ramen zemen
  • Tapijt en meubelstof reinigen
  • Periodieke grote schoonmaak

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op

Wij werken prestatiegericht en zijn pro-actief. Geen wonder dat ons team constant wordt uitgebreid. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam of omstreken, kijk dan niet verder. U heeft uw nieuwe partner gevonden. Wij komen graag bij u langs om ons nieuwe werkgebied te aanschouwen en de mogelijke knelpunten met u door te nemen. Bel ons op tel. 0181-64 94 87 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in. Of u nu twee uur in de week een schoonmaakster nodig heeft of dagelijks een heel team kunt gebruiken, wij leveren de betrouwbare en discrete diensten waar uw organisatie om vraagt. Onze schoonmaaksters zijn altijd op tijd aanwezig, zijn betaalbaar en we bieden totaalpakketten zodat u geen onprettige verassingen achteraf ervaart.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer