Schoonmaakbedrijf Vlaardingen

Schoonmaakwerk Uitbesteden; Schoonmaak Maatwerk Voor Bedrijven in Vlaardingen e.o.

Schoonmaakwerk is een klus die zorgvuldig en professioneel moet worden uitgevoerd. Het is maatwerk. Of het nu sanitair-onderhoud betreft of het reinigen van vloeren, een schoonmaakklus moet ten alle tijden op adequate wijze worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar zo een bedrijf, dan is Schoonmaakbedrijf Schoon de juiste partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijf.

Schoonmaak Ervaringsdeskundigen

Na een ervaring van 20 jaar schoonmaakwerk kun je wel stellen dat dit schoonmaakbedrijf professioneel komt reinigen. Dagelijkse reiniging of incidenteel schoonmaken, zij hebben de deskundigheid in huis om alles op rolletjes te laten verlopen. Met dit bedrijf kunt u er van op aan dat alles perfect wordt gereinigd. Schoonmaakbedrijf Schoon heeft als belangrijkste functie, het reinigen van gebouwen en kantoorpanden. Daar zijn zij in gespecialiseerd. Dagelijkse schoonmaak van;
  • Openbare ruimtes en trappenhuizen
  • Congreszalen en kantoren
  • Theaters, zwembaden en interieurs van winkels
Reinigingswerkzaamheden die voor de klant kunnen worden verricht zijn;
 • Calamiteitenschoonmaak
 • Nieuwe opgeleverde panden schoonmaken
 • Schoonmaken maar dan incidenteel
 • Tapijtreiniging
 • Meubelstoffen reinigen
 • Grote schoonmaken

Onze geschiedenis, schoonmaakbedrijf Vlaardingen

In 2001 heeft de eigenaar Rien Braun dit schoonmaakbedrijf opgericht. Het doel is al vanaf 2001 dat er kwaliteit moet worden geleverd om tevreden klanten te krijgen. De medewerkers dragen dit motto uit en geven het schoonmaakbedrijf Vlaardingen de juiste uitstraling. Elke dag wordt er nog gewerkt aan kwaliteitsverbetering en moeten de opdrachtgevers met de hoogste eisen tevreden worden gesteld. Zij hebben recht op professioneel schoonmaakwerk en moeten er van op aan kunnen dat het reinigingswerk door vakmensen gebeurt.

Brede klantenkring

Schoonmaakbedrijf schoon heeft een brede klantenkring in Vlaardingen en omstreken die de schoonmaakwerkzaamheden ook echt waarderen. Van transportbedrijven, kantoorpanden, scholen tot theaters maken gebruik van de schoonmaakdiensten.

Schoonmaakbedrijf Vlaardingen, reiniging van tapijten en meubels

Een van de gespecialiseerde werkzaamheden is het reinigen van tapijt en stoffen meubels. Waarom nieuwe meubels kopen als door de schoonmaakmethodes die gehanteerd worden de meubels er weer als nieuw zullen uitzien. Milieuvriendelijke middelen en geavanceerde machines zorgen er voor dat alle vlekken worden verwijdert. Los tapijt en vloerkleden kunnen in het bedrijf zelf gereinigd worden maar wanneer er in het weekend of in de avond een tapijt reiniging moet worden gedaan dan staat dit schoonmaakbedrijf Vlaardingen daar klaar voor.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer