Schoonmaakbedrijf Zuidland

Schoonmaakbedrijf Zuidland voor alle schoonmaakwerkzaamheden

Voor de schoonmaak van uw kantoor zoekt u een zorgvuldig en professioneel werkend schoonmaakbedrijf met jaren ervaring in Zuidland. Wij leveren maatwerk. Of het nu sanitair onderhoud betreft of het reinigen van vloeren, een schoonmaakklus moet ten alle tijden op adequate wijze worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar zo’n schoonmaakspecialist, dan is Schoonmaakbedrijf Schoon de juiste partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Interieur reinigen in de breedste zin des woord. Kijk eens goed om u heen. Bent u tevreden hoe er nu schoongemaakt wordt? Communiceert het verantwoordelijke bedrijf wat de schoonmaaktaken op zich heeft genomen met u? Het kan geen kwaad om eens een ronde door het bedrijf te lopen en signaleren waar er beter schoongemaakt kan/mag worden. Tapijt toe aan reiniging? Kantoorstoelen al jaren in gebruik? Vraag gerust of een van onze medewerkers langs kan komen voor een proefstukje reinigen van tapijt of bureaustoel. Het kost u niets = vrijblijvend!

Ruime ervaring in Zuidland

Na een ervaring van 22 jaar schoonmaken kun je wel stellen dat schoonmaakbedrijf Zuidland professioneel komt reinigen. Dagelijkse reiniging of incidenteel schoonmaken, wij hebben de deskundigheid in huis om alles op rolletjes te laten verlopen. Met ons bedrijf kunt u er van op aan dat alles perfect wordt schoon gemaakt. Schoonmaakbedrijf Schoon heeft als belangrijkste functie, het reinigen van gebouwen en kantoorpanden. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Dagelijkse schoonmaak van;
      • Openbare ruimtes en trappenhuizen
      • Congreszalen en kantoren
      • Theaters, en interieurs van winkels
Reinigingswerkzaamheden die voor de klant kunnen worden verricht zijn;

Onze geschiedenis, schoonmaakbedrijf Schoon

In 2001 heeft de eigenaar Rien Braun, schoonmaakbedrijf schoon opgericht. Het doel is al vanaf 2001 dat er kwaliteit moet worden geleverd om tevreden klanten te krijgen. De medewerkers dragen dit motto uit en geven het schoonmaakbedrijf de juiste uitstraling. Elke dag wordt er nog gewerkt aan kwaliteitsverbetering en willen wij dat de opdrachtgevers tevreden zijn over onze schoonmaakwerkzaamheden. Zij hebben recht op professioneel schoonmaakwerk en moeten er van op aan kunnen dat het reinigingswerk door vakmensen gebeurt.

Schoonmaakbedrijf Zuidland, brede klantenkring

Schoonmaakbedrijf schoon heeft een brede klantenkring in de omgeving van Spijkenisse en omstreken die de schoonmaakwerkzaamheden ook echt waarderen. Van transportbedrijven, kantoorpanden, scholen tot theaters maken gebruik van de schoonmaakdiensten. Duur zeker een ervaren schoonmaakbedrijf inhuren? Nee, integendeel het ligt er ook aan waar u ons voor wilt inhuren. Er zijn schoonmaakbedrijven met weinig ervaring. De kwaliteit van het uitgevoerde schoonmaakwerk kan dan minder zijn als u voor ogen heeft. Dit is een indicatie van de door ons gevraagde schoonmaaktarieven.
Schoonmaakbedrijf Schoon Zuid Holland

Schoonmaakbedrijf Zuidland, kantoor tapijt- en stoelen schoonmaken

Een van de gespecialiseerde werkzaamheden is het reinigen van tapijt op kantoor en bureaustoelen- vergaderkamerstoelen professioneel laten schoonmaken. Waarom nieuwe meubels kopen als door de schoonmaakmethodes die gehanteerd worden de meubels op uw kantoor er weer als nieuw zullen uitzien. Milieuvriendelijke middelen en geavanceerde machines zorgen er voor dat alle vlekken worden verwijdert. Los tapijt of vloerkleden kunnen in het bedrijf zelf gereinigd worden maar wanneer er in het weekend of in de avond een tapijtreiniging moet worden gedaan dan staat ons schoonmaakbedrijf in Zuidland daar klaar voor. Zie ook schoonmaakbedrijf schoon reviews.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer