Schoonmaakster Spijkenisse

Schoonmaakster in Spijkenisse

Bij Schoonmaakbedrijf Schoon weten we van aanpakken. Alle schoonmaaksters werken volgens onze normen en dragen ons motto ‘tevreden klanten door kwaliteit’ zichtbaar uit. Zoekt u een schoonmaakster Spijkenisse voor het onderhouden van een of meerdere kantoren, een schoolgebouw of welk ander object dan ook? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf ‘Schoon’ aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit in schoonmaak in Spijkenisse en omstreken. Een schoonmaakster aan wie je de hele zorg voor een schone en hygiënische (werk)omgeving met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Vaste schoonmaakster Spijkenisse

De schoonmaakster in Spijkenisse die uw pand komt schoonmaken is een vaste kracht. Dus niet elke keer een ander persoon, maar steeds dezelfde dame. Dit heeft als voordeel dat u een vast aanspreekpunt hebt. Mocht u een verandering wensen, dan kunt u dat direct met deze persoon bespreken. Stel dat u een vergadering heeft die uitloopt, waardoor er geen tijd meer is om de tafels af te ruimen. Geen probleem; bespreek het even en de volgende dag treft u alles opgeruimd en smetteloos weer aan. Een ander groot voordeel is dat de schoonmaakster in Spijkenisse precies weet wat ze de vorige keer gedaan heeft, zodat ze daar de eerstvolgende keer dat ze er is op kan voortborduren. Zo worden ook de grotere klussen zoals ramen zemen niet vergeten.

Diverse schoonmaakwerkzaamheden

De schoonmaakster die in Spijkenisse komt reinigen, zorgt niet alleen voor het schoonhouden van het interieur (bureaus, beeldschermen, toetsenborden en vuilnisbak), zij zorgt er ook voor dat de vaatwasser in- en uitgeruimd wordt, dat het koffiezetapparaat op zijn tijd ontkalkt wordt en dat de toiletten regelmatig schoongemaakt worden. En uiteraard zorgt zij voor een smetteloze vloer. Kortom, al het werk wordt u op een proactieve manier uit handen genomen. Zie ook Schoonmaak werkzaamheden. Ook de facturatie is professioneel: u ontvangt een overzichtelijke factuur waarop het aantal gewerkte uren van de schoonmaakster gespecificeerd per dag is weergegeven. Contact opnemen met schoonmaakbedrijf schoon kan heel eenvoudig. Of telefonisch 0181-649487.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer