Schoonmaaktips

Tips voor de lezer over schoonmaken

Zoekt u handige tips op schoonmaakgebied? Komt goed uit, schoonmaakbedrijf schoon loop al wat jaartjes mee. Staan ook weleens te kijken van bepaalde reinigingsmiddelen en de uitwerking ervan. U weet wij zijn niet zo’n fan van chemie, daarom proberen wij milieuvriendelijke middelen uit. Onze passie voor nette en hygiënische werk- en woonplekken brengen wij graag op u over. Hieronder geven wij u daarom wat schoonmaaktips voor vlekken verwijderen uit tapijt. Wilt u zelf u ervaringen delen met lezers? Stuur dan een bericht. Of bel Schoonmaakbedrijf Schoon op 0181-64 94 87.

Schoonmaaktips, tapijt schoonmaken

De eerste van onze tips op schoonmaakgebied betreft vlekken in het tapijt, tapijt schoonmaken. Of het nu een plasje van de hond is, spuug van de baby, een glaasje wijn of een spettertje bloed, het is belangrijk dat u snel handelt. Voor zover mogelijk zou u eerst het gemorste goedje op moeten scheppen met een lepel. Maak de plek vervolgens vochtig met handwarm water en leg een vochtig stuk keukenpapier of een vochtige katoenen doek op de vlek. Met een beetje deppen kunt u de vlek stukje bij beetje opnemen. Herhaal dit proces totdat de doek geen vlekken meer opneemt en laat de vlek in alle rust opdrogen (dus er niet overheen lopen na het schoonmaken). Tapijt op de trap vies? Dit is een van onze tips: vloerbedekking op de trap reinigen, bedrijf heeft 23 jaar ervaring.
Schoonmaaktips 3

Van buiten naar binnen werken

Een andere belangrijke tip, zowel voor tapijt als meubelstof, is het van buiten naar binnen werken. Zo voorkomt u namelijk dat de vlek groter wordt. Als u tóch met een vlekkenspray voor tapijt en meubelstof werkt, is het raadzaam om deze niet rechtstreeks op een stoffen bankstel, fauteuil of tapijt te spuiten maar op de katoenen doek of het keukenpapier. Microvezel doekjes zijn ook zeer geschikt, kleurvast. Hier leest u onze pagina over stoffen bankstel reinigen!

Lukt het niet ondanks deze schoonmaaktips?

Wil het ondanks deze schoonmaaktips niet lukken om uw tapijt of meubelstof te reinigen, dan schiet Schoonmaakbedrijf Schoon Spijkenisse graag te hulp. Wij gebruiken professionele, biologische reinigingsmiddelen om zelfs de lastigste vlekken te verwijderen. Doordat deze milieuvriendelijke middelen niet chemisch zijn, zijn ze niet agressief en blijft de originele kleur van uw tapijt behouden. Zoals het hoort! Bekijk ook onze pagina over tapijt- en meubelstof reinigen. Meer weten of meteen een afspraak plannen? Bel ons dan op 0181 649 487.
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer