Schoonmaken kantoren Spijkenisse

Schoonmaken van kantoren in Spijkenisse

Wilt u het schoonmaken van kantoren in Spijkenisse eens vergelijken met hoe wij dit voor u kunnen verzorgen. Extra aandacht aan bijvoorbeeld het stofvrij houden van de vensterbanken. Stoort u zich aan de ramen waar de afdruk van handen/vingers al enige tijd niet is schoon gemaakt. Heeft u bij uw schoonmaakbedrijf aangegeven wat bij de schoonmaak op uw kantoor prioriteit heeft? Bel gerust voor meer informatie naar Schoonmaakbedrijf Schoon op 0181-64 94 87.

Kantoor schoonmaak, tips

Schoonmaakbedrijven werken routinematig. Zo is het stof afnemen van bureaus, de telefoon en beeldscherm reinigen een van de schoonmaak werkzaamheden. Prullenbak zak verwijderen en nieuwe plaatsen, de werkplek stofzuigen zal ook tot het takenpakket behoren. Hoe zit het met eten en drinken, heeft u geregeld dat na werktijd de kopjes en bordjes door de schoonmaakster in de vaatwasmachine worden gezet? Schoonmaken kantoren Spijkenisse, er is heel veel mogelijk. Dat bespreken wij graag persoonlijk.

Schoonmaken kantoren Spijkenisse

Schoonmaakbedrijf schoon heeft inmiddels vele jaren ervaring met het schoonmaken van diverse kantoren. Aannemers, advocaten en zelfs bedrijven die zich bezighouden met revisie van automotoren mogen wij als klanten rekenen in Spijkenisse. Maar uiteraard kunt u ook onze diensten inschakelen in de nabij gelegen randgemeenten. Desinfecteren van bureaus, telefoons, computermuis en andere veel aan te raken gebruiksvoorwerpen kunnen wij ook dagelijks verzorgen.

Wat is de schoonmaakprijs?

Waarschijnlijk heeft u niet voor niets gezocht en wilt u graag van tevoren weten wat de schoonmaakprijs per uur kost? Dat ligt uiteraard aan wat voor kantoor u heeft, de bezetting, hoeveel bureaus, aantal toiletten en bijzondere wensen. Wilt u meerdere dagen per laten schoonmaken, dat is het bespreekbaar. Slechts 1x per week schoonmaken van uw kantoor al dan niet in Spijkenisse kost waarschijnlijk niet veel maar heeft niet onze interesse. Onze schoonmaakster heeft ook graag een volle agenda en bijbehorend salaris! Bekijk ook eens de pagina tapijt laten reinigen Spijkenisse.

Schoonmaken kantoren Spijkenisse, offerte aanvragen

Mogen wij langs komen om het kantoor te bekijken? Aantal werkplekken, de schoonmaak reeds uitgevoerd te beoordelen, heeft u op of aanmerkingen en wensen op schoonmaakgebied? Schoonmaakbedrijf Schoon nodigt u uit om ons contactformulier in te vullen. Ook als u een eenmalige schoonmaak opdracht heeft. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of de wens heeft om het kantoor tapijt te laten reinigen.

cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer