Stoffen bankstel reinigen

Stoffen bankstel reinigen

Heeft u interesse in het laten reinigen van uw stoffen bank? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Schoon via 0181-64 94 87.

Welk meubelstuk wordt het meest gekoesterd in uw huis? De kans is groot dat uw gedachten als eerste naar uw bank gaan. En dat is begrijpelijk, want het is een plek waar u zich comfortabel voelt, waar uw bezoek gebruik van maakt, waar u heerlijk tot rust komt en zelfs in slaap valt. En dat is helemaal in orde. Maar om optimaal van uw bank te blijven genieten, is het belangrijk dat deze er netjes en schoon blijft uitzien. Na verloop van tijd kan de bekleding echter vaal, vies of bevlekt raken. Hoewel u uw stoffen bankstel zelf kunt reinigen, bestaat de kans dat u de stof beschadigt en veel tijd kwijt bent.

Waarom zou u deze klus niet overlaten aan een team van professionals? Bij Schoonmaakbedrijf Schoon Spijkenisse staan we graag voor u klaar. Onze prijzen beginnen bij €125,00, inclusief impregneren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om uw bank te laten reinigen. Wees specifiek: geef het aantal zitplaatsen aan, of het om vaste of losse kussens gaat en vermeld ook de mate van vervuiling. Heeft uw huisdier bijvoorbeeld op de bank geplast? Foto’s zijn welkom! Neem contact met ons op via ons contact formulier.

Stoffen Bankstel Reinigen
Stoffen Bankstel Reinigen

Milieuvriendelijk uw stoffen bankstel reinigen

Chemische reinigingsmiddelen richten vaak meer schade aan dan gewenst. En we bedoelen dit letterlijk, vooral als het gaat om stoffen bankstellen, waarbij deze middelen de vlekken kunnen verergeren. Dat is toch niet wat u wilt, nietwaar? En dat zou zonde zijn, vindt u ook niet? Als u ons inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat we milieuvriendelijke schoonmaakmethoden gebruiken. Uw gestoffeerde bank reinigen wordt zo een gegarandeerd succes. Denk ook aan familie in Rotterdam en bekijk onze services voor bankstel reinigen in Rotterdam. Wilt u meer weten over de kosten? Kijk dan eens hier: Wat kost het laten reinigen van een gestoffeerd bankstel ongeveer?

Laat uw bank reinigen zonder risico

U hoeft ons niet op ons woord te geloven; u kunt een afspraak met ons maken om een proefstukje schoon te laten maken. Zo kunt u zelf zien wat het eindresultaat zal zijn. U zult verrast zijn door de effectiviteit van ons milieuvriendelijke schoonmaakmiddel. Kiest u ervoor om uw complete stoffen bankstel door ons te laten reinigen, dan is het een geruststellende gedachte dat ons reinigingsmiddel snel droogt en de luchtwegen van dieren en kinderen niet aantast. U hoeft de ramen dus niet wagenwijd open te zetten en vrijwel direct na ons bezoek kunt u weer comfortabel op de bank zitten – of liggen. Dat klinkt toch heerlijk? Bel ons op tel. 0181-649 487. Wij komen ook langs in Nissewaard!
Stoffen Bank Laten Reinigen
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer