Stoffen bankstel reinigen

Stoffen bankstel reinigen

Interesse om uw stoffen bank te laten reinigen bel Schoonmaakbedrijf Schoon op 0181-64 94 87.
Wat is het meest geliefde meubelstuk in uw huis? De kans is groot dat u als eerste aan uw bankstel denkt. En dat is logisch, want u voelt u er prettig op, de visite maakt er gebruik van, u komt er heerlijk op tot rust en valt er misschien zelfs in slaap op. En daar is helemaal niets mis mee. Maar om maximaal van uw bankstel te blijven genieten, wilt u natuurlijk dat u het er netjes en schoon uit blijven zien. Het is onvermijdelijk dat de meubelstof naar verloop van tijd grauw, groezelig of vies door vlekken wordt. U kunt natuurlijk zelf uw stoffen bankstel reinigen, maar de kans bestaat dat u de stof beschadigt en urenlang in de weer bent.
Waarom zou u deze klus dan niet uitbesteden aan een team van professionals? Wij van Schoonmaakbedrijf Schoon Spijkenisse komen graag bij u over de vloer. Prijs vanaf 125,00 inclusief impregneren. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte om de bank te laten reinigen aanvragen. Wees duidelijk. Om hoeveel zit plekken gaat het, zijn het vaste of losse kussens. Vergeet ook niet de vervuiling aan te geven. Heeft de kat of hond op de bank geplast? Foto’s? Ja graag!

Stoffen Bankstel Reinigen
Stoffen Bankstel Reinigen

Milieuvriendelijk uw stoffen bankstel reinigen

Chemische reinigingsmiddelen maken vaak meer kapot dan u lief is. En dat bedoelen wij letterlijk, want vooral bij stoffen bankstellen kunnen deze middelen de vlekken verergeren en zeg nu zelf: dat is niet wat u zou willen, toch. En dat zou zonde zijn, nietwaar? Wanneer u onze inhuurt, kunt u ervan op aan dat wij milieuvriendelijk schoonmaken. Uw gestoffeerde bank reinigen wordt daardoor een gegarandeerd succes. Kijk ook eens bij bankstel reinigen in Rotterdam als u daar familie heeft wonen! Hier leest u wat een gestoffeerd bankstel laten reinigen ongeveer kost.

Stoffen bankstel reinigen, waarom u geen risico loopt

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar kunt een afspraak met ons maken om een proefstukje te laten schoonmaken. Zo ziet u wat het eindresultaat zal zijn. U zult versteld staan van de effectiviteit van ons milieuvriendelijke schoonmaakmiddel. Kiest u ervoor om ons uw complete stoffen bankstel te laten reinigen, dan is het een geruststellende gedachte dat ons reinigingsmiddel snel droogt en de luchtwegen van dieren en kinderen niet aantast. De ramen hoeven dus niet wagenwijd open en vrijwel direct na ons bezoek kunt u weer breeduit op de bank zitten – of liggen. Lekker toch? Bel ons op tel. 0181-649 487. Wij komen ook langs in Nissewaard!

Stoffen Bank Laten Reinigen
cookie man.png

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service aan u te optimaliseren.
Lees meer