Tapijt- en meubelstof reinigen

Tapijt en meubelstof reinigen, woont u in Zuid Holland? Bij Schoonmaakbedrijf Schoon Spijkenisse bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen met allerlei tapijt of meubelstof overweg. Gebruikmakend van moderne machines en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gaan wij de hardnekkigste vlekken met succes te lijf – zonder dat de originele kleur van de meubelstof of vloerbedekking vervaagt. De kans is groot dat één van uw buren al klant bij ons is, maar grote en middelgrote bedrijven weten ons net zo goed te vinden. Klik op de link voor meer informatie over tapijt reinigen Zuid Holland en foto’s voor en na reiniging.

Waarom door ons uw tapijt en meubelstof reinigen?

Er zijn heel wat redenen om door ons uw tapijt of meubelstof te laten reinigen. Zo hebben wij ruim 20 jaar ervaring in het schoonmaken aan huis en in onze eigen werkplaats (voor vloerkleden). Daarnaast werken wij op het moment dat ú het best uitkomt – dus ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar. Andere voordelen:
  • Actief in heel Zuid Holland
  • Uw vloerkleed reinigen vanaf €90,00 met halen en brengen
  • Geen valkuilen of onverwachte kosten
  • Wij komen graag vrijblijvend een proefstukje tapijt of meubelstof reinigen
  • Impregneren inbegrepen
  • 40% korting bij het gelijktijdig reinigen van uw tapijt en stoffen bankstel reinigen

Tapijt en meubelstof reinigen, koop geen nieuwe stoffen meubelen

U ziet het: wij zijn zeker van onze zaak. Zo zeker, dat wij u afraden om nieuwe stoffen meubels aan te schaffen. En wat heeft u te verliezen met onze aanbieding om gratis langs te komen voor een demonstratie van ons reiniging werk? Andere meubelreinigers durven zo’n aanbieding niet te doen, maar wij wel. Door klein te blijven hebben wij onze kwaliteit in de loop der jaren kunnen handhaven. Dus waar wacht u nog op? Kijk ook eens op onze website over Meubelreiniging. Aantrekkelijke tarieven bankstel reinigen, fauteuil reinigen of eetkamerstoelen reinigen. Het impregneren geven wij cadeau! Vanaf € 125,00 mogelijk! Voor effectieve reiniging van tapijt en meubelstof belt u ons op tel. 0181 649 487 of vul het contact formulier in.